Optimalizace logistických operací na terminále kombinované dopravy v Brně - Dřevikovský, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce rozebírá různé možnosti optimalizace v oblastech přímo i nepřímo souvisejících s logistikou v terminálu kombinované dopravy v Brně. Jednotlivé varianty se snaží zlepšit situaci terminálu. Jsou popsány i možnosti více finančně náročné, které je možné realizovat pouze v dlouhodobém horizontu.
Optimization of logistic operations in the terminal for combined transport in Brno
Keywords: logistika; kombinovaná doprava; optimalizace logistiky; terminál kombinované dopravy; logistics; combined transport; optimization logistics; combined transport terminal