Progresivní formy sociální a pracovní motivace zaměstnanců - Markovský, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce "Progresivní formy sociální a pracovní motivace zaměstnanců" je věnována motivaci zaměstnanců a jejím moderním přístupům. Cílem práce je vysvětlit pojmy týkající se pracovní motivace a provést analýzu motivace se zaměřením na výkon ve vybraném podniku. Poté zhodnotit situaci a navrhnout doporučení.
Progressive forms of social and work motivation of employees
Keywords: motivace; stimulace; progresivní formy motivace; teambuilding; soft skills; empowerment; učící se organizace; motivation; stimulation; progressive forms of motivation; teambuilding; soft skills; empowerment