Koordinace provozu a investiční činnosti v ŽST Beroun - Šímová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zaměřuje na koordinaci provozu v ŽST Beroun při výstavbě III. železničního koridoru. Jsou zde uvedeny jednotlivé stavební postupy, časový harmonogram prací, náročnost a omezení vlakové dopravy během jednotlivých stavebních postupů a nová technologie v ŽST Beroun po přestavbě.
Traffic coordination and investment in Beroun railway station
Keywords: coordination; reconstructions; railway stations; traffic restrictions; koordinace; stavební úpravy; železniční stanice; omezení dopravy