Pracovní spokojenost a hrozba nezaměstnanosti - Juklová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou pracovní spokojenosti a hrozbou nezaměstnanosti vlivem ekonomické krize. Teoretická část pojednává o teorii pracovní spokojenosti, faktorech pracovní spokojenosti, nezaměstnanosti, trhem práce a jeho aktuálními problémy. Praktická část je zaměřena na vyhodnocení dotazníkového průzkumu provedeného na náhodně vybraném vzorku zaměstnaných obyvatel Hlinska.
Job satisfaction and threat of unemployment
Keywords: Pracovní spokojenost; Nezaměstnanost; Trh práce; Job Satisfaction; Unemployment; Labour Market