Zvyšování hodnoty pro zákazníka prostřednictvím systémů JIT a KANBAN - Martošová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá podstatou systému JIT a KANBAN a možností zvyšování hodnoty prostřednictvím obou systémů.Součástí je charakteristika systémů, předpoklady pro jejich použití, cíle apřínosy, problémy se zaváděním a negativní důsledky jejich aplikace. Stručně je vymezen pojem CRM, hodnota pro zákazníka, implementace CRM a výhody.
Raising value to customer by means of systems JIT and KANBAN
Keywords: CRM; vztahy se zákazníky; Logistika