Odstraňování azobarviv obsahujících sulfoskupiny z modelových odpadních vod - Martínková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Studium účinnosti odstraňování barviv z odpadních vod s použitím kationaktivních tenzidů a sorbentů.
Removal of azo-dyes containing sulfonic groups out of model waste waters
Keywords: odstraňování azobarviv; kationaktivní tenzid; Sorpce; aktivní uhlí; removal of azo-dyes; cationic tenside; Sorption; charcoal