Život, dílo a význam Jana Amose Komenského - Váchová, Monika (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá životem, dílem a významem J. A. Komenského.
Keywords: pedagogika; Komenský, Jan Amos; životopisy