Návrh rekonstrukce mechanické brzdy lokomotivy řady 150 - Brodský, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato bakalářská práce se zabývá navržením zástavby diskové brzdy DAKO na unifikovaný podvozek lokomotivy koda řady 150. Další náplní práce je shrnutí brzd a brzdových systémů na hnacích vozidlech.
Project reconstruction of mechanical brake of locomotive class 150
Keywords: kolejová vozidla; lokomotivy; Brzdy; brzdové systémy