Omnipack klastr a jeho vliv na regionální rozvoj - Poláková, Jiřina (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se nejprve zabývá vymezením základních pojmů týkajících se problematiky klastrů a klastrových iniciativ včetně jejich vlivu na regionální rozvoj. Dále je pak v práci charakterizován a analyzován Klastr Omnipack - zejména jeho slabé a silné stránky. Jsou zde popsány problémy, se kterými se klastr potýká a návrhy na jejich řešení.
The Omnipack cluster and his impact on regional development
Keywords: clusters; cluster initiative; Regional development; Regional Policy; Omnipack cluster; analyses; klastry; klastrové iniciativy; Regionální rozvoj; Regionální politika; Klastr OMNIPACK; analýzy