Porovnání analytických nástroju v oblasti SEO optimalizace a využití Google Analytics pro vyhodnocení úspěšnosti internetových obchodů - Krpálek, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce je porovnání metod webové analytiky a přiřazení vhodných analytických nástrojů k jednotlivým metodám. Nejdříve popisuje faktory ovlivňující optimalizaci pro vyhledávače a základní pojmy SEO. Dále se práce podrobněji zabývá nástrojem Google Analytics a ukazuje práci s nástrojem na reálných datech.
Comparison of analytical tools for SEO and use Google Analytics to evaluate the success of internet commerce
Keywords: webová analytika; SEO; Google Analytics; analýza návštěvnosti; Web Analytics; SEO; Google Analytics; Web Traffic Analytics