Třídění zásilek v depu Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. - Mikeš, Martin (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na třídění zásilek v depu Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. V první části jsou teoreticky popsány a vymezeny technologie a prostředky, které slouží pro zpracování zásilek. Dále se práce zabývá analýzou současného stavu třídění zásilek v depu dané společnosti. Na základě vyhotovené analýzy jsou v poslední části práce, představeny návrhy na zlepšení třídění zásilek.
Sorting consignments in the depot of Direct Parcel Distribution CZ s.r.o.
Keywords: třídění zásilek; zásilky; depo; zpracování zásilek; consignments sorting; consignment; depot; consignment processing