Analýza hospodaření společnosti Air Bank a.s. - Flajšman, Jan (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení ekonomické situace ve společnosti Air Bank, a. s. v letech 2014 až 2018. V první části bakalářské práce je teoreticky charakterizována finanční analýza a základní poměrové ukazatele. Druhá část bakalářské práce se zabývá analýzou hospodaření a návrhy na její optimalizaci v podniku.
The analysis of the Air Bank a. s. management
Keywords: banky; analýza hospodaření; finanční analýza; poměrové ukazatele; rozvaha; výkaz zisku a ztráty; Air Bank a. s.; banks; analysis of economics; financial analysis; ratio indicators; balance sheet; statement of profit and loss; Air Bank a. s.