Analýza problému vzdělávání pracovníků veřejné správy - Polívková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřuje na problematiku vzdělávání dospělých v Čr se specializací na oblast veřejné správy. Charakterizuje současnou situaci vzdělávání pracovníků ve veřejné správě, uvádí nedostatky a potřebné změny.
Problem analysis of educating clerks in public administration
Keywords: vzdělávání pracovníků; vzdělávání dospělých; Česko; veřejná správa