Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve vybraném podniku - Houžvičková, Ilona (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá vzděláváním a rozvojem zaměstnanců ve společnosti eBRÁNA, s.r.o. Práce je strukturována do tří částí. První část teoreticky vymezuje klíčové pojmy související se vzděláváním a rozvojem zaměstnanců. Druhá část se zabývá základní charakteristikou společnosti. V poslední části jsou shrnuty výsledky dotazníkového šetření. Ty slouží jako podklad návrhů a doporučení, jak zlepšit vzdělávací systém ve společnosti. Tyto výsledky jsou také klíčové pro formulaci závěrů celé práce.
Education and development of employees in the selected company
Keywords: vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; vzdělávací systém; vzdělávání v organizaci; vzdělávání a rozvoj; lidské zdroje; education; employee; development; educational systém; training in the organization; learning and developmnet; human resources