Interní komunikace ve vybrané organizaci - Šmídová, Sandra (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem bakalářské práce "Interní komunikace ve vybrané organizaci" je podat ucelený pohled na interní komunikaci ve vybrané firmě. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část vymezuje pojmy týkající se interní komunikace. Výzkumná část obsahuje analýzu současného stavu a na základě zjištěných skutečností návrh zlepšení procesů komunikace.
Internal communication in an organization
Keywords: interní komunikace; komunikace; organizace; výzkum; internal communication; communication; organization; research