Studium vlastností organických povlaků s obsahem anorganických nanočástic - Pražák, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2009)
V práci byly zkoumány struktury, vlastnosti a využití nejpoužívanějších anorganických nanočástic v organických povlacíh.
Study of organic films properties with content of inorganic nanoparticles.
Keywords: organické povlaky; pigmenty; nanočástice; pigment; nanoparticle