Fotoindukované jevy v systému As33 S67 Ix - Klimentová, Marie (Univerzita Pardubice, 1995)
V práci je zkoumán vliv dotace jodu do tenkých vrstev systému As33 S67 a vliv expozice UV zářením na jejich fyzikální a chemické vlastnosti.
Photoinduced phenomena of the systems As33 S67 Ix
Keywords: As-S systém; Chalkogenidová skla; Sklo; infračervená spektroskopie; Ramanova spektra; fotocitlivost