Virtuální týmy v podnikové praxi - Prudičová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou virtuálních týmů s použitím virtuální komunikace. V dané problematice byly analyzovány výhody a nevýhody komunikace v rámci virtuálních týmů výrobní společnosti.
Virtual teams in company practice
Keywords: virtuální týmy; virtuální média; řízení lidí na dálku; týmová spolupráce; virtual teams; virtual media; remote management of people; teamwork