Principy některých rozhodování v podmínkách neurčitosti - Broučková, Ilona (Univerzita Pardubice, 1998)
V práci je popsáno využití matematiky při rozhodování za striktně definovaných nebo beurčitých podmínek.
Principles of some decisions in conditions of indeterminateness
Keywords: teorie fuzzy množin; lineární programování; dopravní problém; Rozhodování; operační výzkum