Změna postavení národnostních menšin v Jihoafrické republice - Nevečeřalová, Lada (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá sledováním vývoje postavení národnostních menšin v Jihoafrické republice.
Position change of national minorities in the RSA
Keywords: Jihoafrická republika; národnostní menšiny; demokracie; apartheid; rasová politika