Testování pevnosti lepené vazby - Pokorná, Martina (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem práce bylo získat informace o kvalitě lepené vazby při lepení vybranými tavnými lepidly. Pojednává o vhodnosti použití tavného lepidla na vybrané druhy papíru a vlivu technologického postupu, vlastností papíru a potisku papíru na kvalitu spoje. Kvalita vazby byla zjišťována pomocí měření v tahu a v ohybu.
Testing durability of adhesive bindings
Keywords: lepená vazba; tavná lepidla; pevnost