Využití sociální sítě Facebook středními školami ČR pro prezentaci a komunikaci s veřejností - Červinková, Diana (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací využití sociální sítě Facebook vybranými středními školami v ČR ke své prezentaci a komunikaci s veřejností. Součástí srovnávací studie budou pouze oficiální stránky škol a hodnoceny budou pomocí zvolené metody vícekriteriálního hodnocení.
Use of social network Facebook by secondary schools in the Czech Republic for their presentation and communication with the public
Keywords: Facebook; sociální sítě; gymnázium; vzdělávací instituce; komunikace; prezentace; Facebook; social networks; gymnasium; educational institutions; communication; presentation