Dodávky JIS pro model Yeti - Kavka, Jan (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zaměří na problematiku dodávek JIS pro závod Škoda Auto a.s. Mladá Boleslav. Možné způsoby dodávek budou řešeny ve třech možných variantách pro určitý díl. Varianty budou vyhodnoceny z finančního, časového, prostorového a logistického hlediska.
JIS supplies for model Yeti
Keywords: Just in Sequence; dodávka; nárazník; externí poskytovatel logistických služeb; b-cena; Just in Sequence; delivery; bumper; external logistics service provider; b-price