Verbální a neverbální komunikace mezi učitelem a žákem - Bařinková, Silvie (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se věnuje aplikaci verbálního a neverbálního sdělování v pedagogické činnoti, popisuje chování žáků a učitelů při vyučování a zkoušení.
Verbal non-verbal communication between a teacher and a pupil