Analýza kvality cyklistické dopravy vinařské stezky Velkopavlovická - Suský, Marek (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce rozebírá vinařskou stezku a podrobuje ji kritické analýze s ohledem na bezpečnost a komfort cyklistické dopravy. Současně také uvádí SWOT analýzu a navrhuje možná zlepšení.
Anaylsis: transport quality of the Velkapavlovicka bike trail
Keywords: cyklistická doprava; SWOT analýza; stezka pro cyklisty; bezpečnost; bike transport; SWOT analysis; bicycle trail; safety