Analýza rizik projektu - Bonhard, Jiří (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato diplomová práce se zabývá projektovým managementem, konkrétně oblastí řízení rizik. V práci je pojednáno o procesech řízení projektů, o rizicích a jejich managementu. Na vybraném projektu z oblasti podnikatelských inkubátorů a jejich výstavby je zhodnoceno vzniklé riziko a porovnáno se skutečností.
Analysis of Risk Management
Keywords: projects; risks; process; risk management; risk analysis; projekty; rizika; procesy; řízení rizik; analýza rizik