Experimentální analýzy svařenců pro odlehčenou konstrukci autobusů - Šeps, Jiří (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato diplomová práce pojednává o experimentálním ověření svařenců pro odlehčenou konstrukci autobusů.
Experimental analyzes of weldments for lightweight bus construction
Keywords: únavový lom; analýza; svařování; pevnost; napětí; indentace; tvrdost; welding; analysis; stress; fatigue fracture; strength; indentation; toughness