Ovládání a kontrola přejezdových zařízení v systému ERTMS/ETCS - Psík, Patrik (Univerzita Pardubice, 2002)
Možnosti začlenění, ovládání a kontroly přejezdových zařízení v systému ERTMS/ETCS, využití informací ze systému ERTMS/ETCS k optimalizaci doby uzavření přejezdu v závislosti na rychlosti vlaku.
Operating and control of level crossing equipment in ERTMS/ETCS
Keywords: Evropský systém řízení železničního provozu; přejezdy; radiový přenos; zabezpečovací zařízení