Možnosti vyčíslení škod na životním prostředí v důsledku havárií - Gross, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci pojednává o vlivu jaderné elektrárny Dukovany na životní prostředí a stanovuje škody při případné havárii.
Possibilities of expressions in numbers of environmental demages in the view of breakdown
Keywords: Životní prostředí; jaderná elektrárna; škody; Havárie; Energetika; oceňování