Počítačová podpora pro podnikatele v oblasti elektroinstalací a revizí elektrospotřebičů a nářadí - Dobrkovský, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem diplomové práce je vytvoření UML analýzy a programu vytvořeného v jazyce C\# v prostředí Microsoft Visual Studio 2008, který slouží jako počítačová podpora pro podnikatele v oblasti elektroinstalací a revizí elektrospotřebičů a elektronářadí. Program je řešen jako Windows aplikace (vytvořen pro operační systém Windows XP a novější) a navazuje na bakalářskou práci. Veškerá data jsou pak uložena a zpracovávána v databázi Microsoft SQL server.
Computer support for entrepreneurs in the field of electrical wiring, electric appliances and electric tools
Keywords: revize; elektroinstalace; jazyk C\#; MS SQL 2008; programování; elektrotechnika; Revision; Wiring; Language C\#; sharp; Programming; Electrotechnics