Efektivnost propagace společnosti TQS, spol. s r. o. - Strnadová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá efektivností propagace firmy TQS, spol. s r. o. Cílem práce je analyzovat, zda jsou propagační nástroje efektivní, tedy zda se vyplatí do nich investovat či nikoli. V první části bakalářské práce je popsán marketingový mix a jeho složky. Následuje popis propagačních nástrojů jako je reklama, podpora prodeje, osobní prodej, public relations a online komunikace. V praktické části je představena firma TQS, spol. s r. o., její partneři a je prozkoumána efektivnost propagace. V závěrečné části je zhodnocení efektivnosti propagace a návrhy na zlepšení.
Promotion effectiveness of TQS, spol. s r. o.
Keywords: marketingový mix; propagační nástroje; reklamy; podpora prodeje; public relations; on-line komunikace; efektivnost; marketing mix; promotion instruments; advertisement; sales promotion; personal selling; public relations; online communication; effectiveness