Vývoj regionálního rozvoje hospodářství v území okresu Kladno - Černý, Kamil (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá oblastí regionálního rozvoje, obsahuje analýzu situace okresu Kladno a vymezuje v rámci území okresu mikroregiony.
Evolution of regional development of economy in territory of district Kladno
Keywords: Státní správa; Regionální rozvoj; Mikroregion; Kladno