Život s potomkem se zdravotním postižením - Nováková, Nela (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá ženami, které pečují o dospělého potomka s vrozeným mentálním, popřípadě kombinovaným postižením. Zaměřuje se na vliv, který má narození potomka s postižením na jejich život. Dále se věnuje faktorům, které byly nápomocné při adaptaci na roli rodiče potomka s postižením.
The Life with Disabled Child
Keywords: handicap; matky; potomek s postižením; rodina; child with disability; family; handicap; mothers