Propojenost strategického a územního plánu v praxi českých měst - Lesáková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se věnuje problematice propojenosti strategického a územního plánu v praxi českých měst. Vybranými městy jsou statutární města Pardubice, České Budějovice a Ústí nad Labem, na nichž byla provedena analýza strategického a územního plánu. Podstatnou částí diplomové práce je vyhodnocení analýz a posouzení jejich vzájemné propojenosti.
Interconnection of strategic and spatial plan in practice of Czech towns
Keywords: územní plánování; strategické plánování; územní plán; strategický plán; Pardubice; České Budějovice; Ústí nad Labem; spatial planning; strategic planning; spatial plan; strategic plan