Vývoj Speciální základní školy Poděbrady v letech 1924 - 2012 - Laštovičková, Radka (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce mapuje vývoj Speciální ZŠ Poděbrady od jejího založení až po rok 2013. Kromě zaměření na vývoj konkrétní Speciální ZŠ v Poděbradech se práce zabývá i vývojem speciálního školství a speciálních institucí pro postižené v ČR.
The development of the Special primary school Poděbrady in 1924-2012
Keywords: Speciální ZŠ Poděbrady; speciální školství; speciální instituce; děti; handicap; Special elementary school Poděbrady; special education; special institutions; children; handicap