Personální marketing při náboru nových zaměstnanců - Adamcová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se věnuje externímu personálnímu marketingu ve vybraném podniku a důvodům nedostatku profesionálních řidičů na trhu práce. Cílem práce je při zhodnocení současného personálního marketingu ve společnosti XY a na základě dat získaných z dotazníkového šetření, pozorování a polostrukturovaných rozhovorů navrhnout vhodnou marketingovou strategii k získávání nových zaměstnanců. Součástí práce jsou návrhy na zlepšení náboru zaměstnanců včetně graficky zpracovaných propagačních materiálů.
HR marketing in recruitment
Keywords: personální marketing; externí personální marketing; značka zaměstnavatele; nábor zaměstnanců; profesionální řidič kamionu; řidičské oprávnění; personální marketingová strategie; HR marketing; external HR marketing; employer branding; recruitment; professional truck driver; driving licence; HR marketing strategy