Dátové sklady na platforme Microsoft - Kerekréty, Peter (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalárska práca je zameraná na rozbor dátových skladov v konkrétnej firme. Cieľom práce je zhodnotenie používania dátových skladov vo firme a zdôvodnenie prečo používať, resp. nepoužívať dátové sklady na platforme Microsoft.
Data storage on Microcoft platform
Keywords: data storages; Microsoft platform; dátové sklady; Microsoft