Moderní aspekty personalistiky ve vybrané společnosti - Zavřelová, Zdena (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato diplomová práce se bude zabývat zkoumáním personalistiky, jako důležité funkce managementu ve společnosti Příhoda s.r.o. Teoretická část se zaměří na popis jednotlivých funkcí personálních činností. Praktická část bude zahrnovat SWOT analýzu, která vyhodnotí ekonomické změny a anketu zaměřenou na moderní aspekty personální práce, jako jsou odpovědnost, produktivita práce a jiné.
Modern aspects of personnel work in a selected company
Keywords: human recources; motivation; SWOT analysis; responsibility; productivity; personální činnosti; motivace; SWOT analýza; odpovědnost; produktivita