Chromatografická analýza ušního mazu - Nováková, Renata (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá analýzou mastných kyselin v ušním mazu. Ke stanovení byla použita metoda tenkovrstvé chromatografie, kde se jednotlivé frakce rozdělily. Závěrečné měření jednotlivých frakcí probíhalo na plynovém chromatografu s plamenově-ionizačním detektorem.
Chromatographic Analysis Of Earwax
Keywords: ušní maz; chromatografie; tenkovrstvá chromatografie; plynová chromatografie; earwax; chromatography; thin layer chromatography; gas chromatography