Analýza komunikace a přesnosti určování polohy přijímačů GPS - Biler, Radek (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá analýzou komunikace a přesnosti při určování polohy GPS přijímačů.
Analysis of communication and positioning accuracy of GPS receiver
Keywords: GPS systémy; Navigace; přijímače