Interní audit ve veřejné správě - Rajmanová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce bude sloužit studentům pro pochopení teorie Interního auditu ve veřejné správě a aplikace teorie v praxi. Mimo studentů bude však sloužit i odborné veřejnosti, která se v tomto oboru vyskytuje. Rozsah práce koresponduje s osnovami předmětu.
Internal audit in public service
Keywords: interní audit; finanční kontrola; veřejná správa; auditor; internal audit; financial control; public service; auditor