Investice do dopravní infrastruktury a kvalita pozemních komunikací - Jurásek, Jan (Univerzita Pardubice, 2004)
Současný stav financování dopravní infrastruktury a střednědobý bilanční výhled financování v letech 2004-2006 s odhadem do roku 2010.
Investment in the traffic infrastructure the quality of traffic ways
Keywords: dopravní infrastruktura; pozemní komunikace; Investice; financování