Úvěrování podnikatelských subjektů v České spořitelně, a.s. - Zástěrová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci popisuje proces úvěrování podnikatelů v České spořitelně, a.s. Práce obsahuje také rozbor poskytnutých úvěrů a hodnocení úvěrové angažovanosti v pobočce ve Žďáru nad Sázavou v letech 1996-1999.
Crediting of entrepreneurial subjects in České spořitelně, a.s.
Keywords: Česká spořitelna, a.s.; Bankovnictví; úvěrový proces; podnikatelé; úvěry