Změna linkového vedení MHD po prodloužení linky metra C ze stanice Háje - Ambroz, Martin (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu dopravní obslužnosti oblasti Uhříněvsi a jejího okolí. V souvislosti s plánovaným rozvojem jmenovaných oblastí je navrženo prodloužení linky metra C ze stanice Háje do MČ Uhříněves. Hlavním cílem práce je nalezení vhodného prostorového vedení této nové části linky metra a navržení atraktivního linkového vedení povrchové MHD.
The change of urban public transport lines after the metro C line lengthening from Haje station
Keywords: přestupní terminál; metro; městská hromadná doprava; Praha; individuální automobilová doprava; transfer terminal; metro; urban public transport; Prague; individual car transport