Metody vyučování a možnosti jejich aplikace ve výuce ekonomických předmětů - Vondrušková Picková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá výukovými metodami, významem ekonomického vzdělávání na středních školách a také metodikou výuky předmětu "Fiktivní firma". V závěru práce je zpracován výsledek dotazníkového šetření, které bylo uskutečněno na vybraných středních školách.
Keywords: výukové metody; ekonomické vzdělávání; fiktivní firma; teaching methods; economic education; practice enterprise