Marketingový výzkum faktorů ovlivňujících spotřebitele - Švajgl, Jakub (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá faktory ovlivňujícími spotřebitele. V první části formuluje marketingové pojmy na které navazují kritéria ovlivňující spotřebitele a segmentace spotřebitelů. Teoretická část se rovněž zabývá inovativním marketingem, kupním chováním spotřebitele včetně faktorů týkajících se kupního chování, tržními projevy a změnami v době recese. Další část se zabývá marketingovým výzkumem. Praktická část je tvořena dotazníkovým šetřením a jeho vyhodnocením.
Marketing research of factors influencing consumers
Keywords: spotřebitelé; segmentace; faktory ovlivňující spotřebitele; Marketingový výzkum; consumers; segmentation; factors influencing consumers; Marketing research