Finanční analýza firmy Profil nábytek, a.s. - Koubková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2008)
První část diplomové práce se zabývá obecnou charakteristikou finanční analýzy, zvláště pak jejími ukazateli. Druhá část práce seznamuje s firmou Profil nábytek, a.s. a aplikací vybraných ukazatelů a modelů na její výsledky hospodaření. Údaje jsou hodnoceny v letech 2002 - 2007.
Financial analysis of the Profil nábytek company
Keywords: financial analyses; Ratio indicators; predictor models; Spider analysis; finanční analýzy; poměrové ukazatele; predikční modely; Spider analýza