Model obnovy silničních nákladních vozidel - Ledvinová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2004)
V práci byl navržen model obnovy silničních nákladních vozidel vozidlového parku dopravce. Navržený model zahrnuje celý proces obnovy od specifikace požadavku na obnovu vozidlového parku až po obnovu vozidlového parku údržbou, opravou nebo pořízením nákladního vozidla.
The model of renewal of truck car fleet
Keywords: Silniční vozidla; nákladní automobily