Der dritte Stand im Werk von George Büchner und Gerhart Hauptmann - Kotounová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci porovnává dílo "Woyzeck" od Georga Büchnera a "Hlídač Thiel" od Gerharta Hauptmanna.
Třetí stav v díle Georga Büchnera a Gerharta Hauptmanna
Keywords: německá literatura; Büchner, Georg; Hauptmann, Gerhart; porovnání; rozbor literárního díla