Ausdrucksmöglichkeiten der Vermutung - Martincová, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci klasifikuje jazykové prostředky používané pro vyjádření domněnky v německém jazyce. V praktické části popisuje různé typy cvičení pro potřebu výuky. součástí práce je i analýza a porovnávání textů z oblasti beletrie a žurnalistiky.
Vyjádření domněnky
Keywords: němčina; výuka; Gramatika; beletrie; analýza textů